Vriendenboekjes (j/m)

Boeken, boeken en nog meer boeken. Boeken voor je baby, peuter, kleuter of beginnen tiener. Soms vraag je je wel eens af … heb ik er niet genoeg. Maar nee, boeken kun je nooit genoeg hebben. Boeken zijn altijd leuk om te geven, leuk om te krijgen en leuk om nog eens in te kijken.

Als je net zwanger bent is er niets leukers dan een zwangerschapsboek te krijgen. Het doet je extra stilstaan bij het wonder dat zich in je buik voltrekt. Het geeft je de gelegenheid om je gedachten en gevoelens aan papier toe te vertrouwen. En je beseft je hoe leuk het is om later met je zoon of dochter terug te kijken op “toen jij nog in mama’s buik zat”.

Daarom hechten wij bij JeP kids zoveel waarde aan het ontwerpen en produceren van leuke herinneringsboeken zijn. In allerlei kleuren, en in diverse uitvoeringen. Soms uniseks, soms meer gericht op jongens en meisjes. En altijd zonder een uitspraak te doen over de gezinssamenstelling.

We hebben mooie boeken voor heel veel gelegenheden en kinderperiodes. En wat we recent hebben toegevoegd zijn de vriendenboekjes. Omdat wij als geen ander weten dat kinderen heel aandachtig zijn op vriendjes en vriendinnetjes. Dat ze graag willen weten wat andere kinderen leuk vinden, welke boek ze graag lezen of welke film ze graag bekijken. Waar dromen ze van? Houden ze van ijs of juist niet? Allemaal dingen die zo leuk zijn om nu te weten te komen. Ook om later terug te lezen wie er toen bij je in de klas zaten. En als je dan nog vrienden ben, kun je samen om lachen.

We hebben ze in de vriendenboekjes voor jongens en meisjes, in vier leuke vrolijke kleurtjes. Ze kosten slechts € 11,95. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!