Het zwangerschapsboek.

Later zul je je altijd nog bedenken waar je was toen je ontdekte dat je zwanger was of het moment van de bevallling.

Maar weet jij later nog wat je precies als eerste hebt gekocht of welke zwangerschapskleding je hebt gekocht, van wie kreeg je nou ook alweer dat eerste cadeautje? Wie had de grappiste opmerking of leukste uitspraak?

Ik zou toch even diep na moeten denken…

Wat ik nog wel weet is dat ik negenmaanden geen sushi mocht eten en geen wijn kon drinken. Dat ik eieren vond stinken en ik ineens ijs lekker vond.

Ik weet de momenten dat ik een echo heb laten maken of op controle ging, maar de juiste datum, mmm die weet ik ook niet meer helemaal precies. Terwijl het negen maanden van je leven zijn die zo super bijzonder zijn. Zo bijzonder dat je ze eigenlijk op moet schrijven.

Bij JeP kids hebben we daar de oplossing voor! Het zwangerschapsboek.

En hoe leuk is dit zwangerschapsboek: een vierkant invulboek om tijdens jouw zwangerschap bij te houden!

Dit boek staat vol met weetjes, lijstjes, handige informatie en ruimte voor foto’s en eigen ervaringen. Wat een bijzonder en uniek boek zul jij na negen maanden hebben 🙂

Erg leuk om voor jezelf te kopen en ook erg leuk om dit boek cadeau te doen!

Eind april hebben wij 2 nieuwe zwangerschapsboeken in het assortiment, een smoke roze en groene kleur, deze zachte lieve kleurtjes geven je een geborgen gevoel om al je gevoelens en ervaringen mee te delen.