Samen koken is puur plezier

Jacqueline, de schrijfster van het boek, houdt van lekker eten, koken, verse producten, nieuwe recepten en uitdagingen. De inspiratie die ze hieruit haalt, deelt ze graag in het nieuwe boek “Samen koken”. De liefde voor samen koken en er daarna samen aan tafel samen van genieten komt in het hele boek terug en wil ze graag met iedereen delen.

In het boek kun je ontdekken dat koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met een handvol goede ingrediënten kun je al snel iets lekkers op tafel zetten. Het boek bevat vele recepten voor maaltijden die eenvoudig zijn te bereiden. Daarnaast staat het vol met tips en weetjes.

Samen koken kun je doen met vrienden, familie en de kinderen, Koken is puur plezier. Vast wordt vloeibaar en omgekeerd. Een wondere wereld die kinderen enorm boeit, waardoor het dus puur genieten wordt om samen aan de slag te gaan. Met wat creativiteit maak je een mooi bord, dek je een mooie tafel en ga je daarna aan tafel om gezamenlijk te eten en te babbelen. In het boek staan ook leuke vragen om eens een ander gesprek te hebben met elkaar.

Of je nu op zoek bent naar een recept voor een snelle en gezonde maaltijd of een leuk bakrecept dan wel een lekker drankje, je kunt het allemaal terug vinden in ons nieuwste boek.