Mooie herinneringen

Mooie herinneringen … ze zitten in je hoofd maar ze vliegen er ook net zo gemakkelijk weer uit. Met de prachtige invulboeken van JeP kids leg je ze vast. Het maken, invullen, plakken en bijhouden van een invulboek is een feestje. Je denkt weer terug aan de mooie momenten. “Oh ja, toen … weet je nog?” En het is leuk om samen met de kinderen, familie en vrienden nog eens terug te kijken op mooie tijden.

 

In de babyboeken, met aansluitend de groeiboeken, kun je prachtig de evolutie van je kind volgen. Soms heb je zelf niet in de gaten hoe snel de tijd gaat. Maar met een prachtig invulboek kun je alles nog eens nalezen en opnieuw beleven. Het is ook bijzonder handig om praktische zaken in bij te houden. Want weet jij nog wie wanneer is gevaccineerd, en welke vaccinaties ze toen hebben gehad? Welke kinderziektes, en o ja, wanneer was dat ook alweer?

In het schoolfotoboek kun je heel georganiseerd alle bijzondere foto’s van de klas van je kind bewaren. Mooi bij elkaar en na een aantal jaren is het prachtig terugkijken naar de groei van je kind en de vriendjes en vriendinnetjes.

 

In het verjaardagenboek kun je al je bijzondere traktaties en taarten vastleggen. Vaak steek je daar extra werk in, en ben je supertrots op het resultaat. Maar na een tijdje is het weer vergeten. Nu dus niet!

We naderen de wintermaanden. Tijd voor elkaar, tijd voor kadootjes. Dan is het een leuk idee om een invulboek op je verlanglijstje te zetten, om het als verrassing te geven of gewoon om voor je zelf te kopen.

Leuke tip om samen met je vriendin te doen: geef elkaar een mooi boek, organiseer een herinneringsavondje, en ga samen in je boek schrijven, plakken, bewaren en de mooie momenten met elkaar uitwisselen.