nieuws

Nieuw merk Croozaboo

De Boo Scooter is een innovatieve kinderstep in Skateboard-Look, waarop je kind lang onbegrensd rijplezier zal hebben. Vanwege het in hoogte verstelbare stuur wordt het aanbevolen voor kinderen vanaf ca. 3 tot 10 jaar (max. 50 kg lichaamsgewicht).

Dankzij de extra brede plank kan je kind gemakkelijk beide voetjes naast elkaar zetten om nonchalant rond te cruisen. En het mooiste is: het bord is helemaal plasticvrij!

JeP agenturen wordt JeP kids BV

JeP kids BV  is de nieuwe naam van ons bedrijf, de wijziging van bedrijfsstructuur betekend ook nieuwe gegevens:

KVK 91551706 en BTW: NL86593043B01

Graag willen wij u informeren dat JeP agenturen per 1 juni 2023 het bedrijf Weno BV, beter gekend als Charl’s Toys, zal overnemen.

Deze overname zien wij als een nieuwe uitdaging om ons assortiment verder uit te breiden. En u als klant meer mogelijkheden te geven om binnen ons bedrijf een leuk assortiment voor in uw winkel samen te stellen.

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de integratie van deze producten maar ook met de ontwikkeling om dit assortiment direct te gaan uit breiden. Zo zullen wij dit jaar hard werken om de nieuwste trens in kleuren en designs hierin te gaan verwerken.

In de komende tijd zullen wij jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. U bent van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen bij vragen of verdere toelichting: info@jep-kids.com of +32-484643630

Pre-order seizoen SS23

2e helft juli starten wij de pre-order verkoop zomer 2023 voor Slipstop en Babydutch zonnebrillen. Afspraken kun je inplannen, zie de contactpagina voor onze gegevens.

Showroom Roosendaal verhuisd naar Meerkerk!

In januari 2022 zal onze showroom in Roosendaal verhuizen naar Meerkerk. Wij hopen zo op een centraler punt in Nederland jullie te kunnen helpen.

Grabease en Silly Billyz uit voorraad leverbaar

Vanaf eind volgende week kunnen jullie de leuke artikelen van Grabease en het mooie merk Silly Billyz bij ons bestellen. Grabease is reeds via de B2B bestelbaar. Silly Billyz volgt volgende week in de B2B.

Nieuwe catalogus JeP

Onze nieuwe catalogus AW21 is online beschikbaar en vanaf 1 juli delen wij jullie met plezier de papieren catalogus uit. Nieuwsgierig? Klik hier om alvast een kijkje te nemen.

Nieuwe merk!

Vanaf 15 juni 2021 zijn wij de exclusieve verdeler voor de Benelux voor Toddlekind! Een super leuk merk wat spelen op de vloer heel leuk maakt. En bovendien is het ook nog allemaal stijlvol en mooi voor iedere interieur. Meer info? wij helpen je graag!