volgen van je bestelling

  • Home
  • Volgen van je bestelling

Wil je jouw bestelling in de gaten houden? Dat kan heel simpel.

Stap 1: de bestelbevestiging

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons e-mail met de bevestiging en je PDF-factuur. We nemen je order in behandeling en gaan zorgen dat deze ons magazijn zo snel mogelijk verlaat.

Stap 2: de bestelling is verzonden

Als je bestelling is ingepakt, geven we ‘m mee aan PostNL. Je ontvangt een email met een track & trace nummer. Via de website van PostNL kun je volgen waar je bestelling is en wanneer deze gepland is om bij je af te leveren.

Stap 3: afleveren

Je bestelling wordt ofwel in de brievenbus gedaan maar meestal moet deze door de bezorger aan je worden overhandigd. En dan … openmaken, kijken, aan de slag en genieten!

Heb je jouw bestelling niet ontvangen?

Met de track & trace code van PostNL kun je zien of de bezorger als langsgeweest had moeten zijn of dat hij binnenkort aan je deur komt. Soms heeft een bestelling vertraging. Hij wordt dan alsnog geleverd maar is 1 of 2 dagen later dan gepland.

Meestal past een bestelling niet in je brievenbus. Het kan wel zo zijn dat de bezorger is langgewenst maar dat je niet thuis was en dat hij een kaartje in je brievenbus heeft gedaan. Daar kan dan opstaan wanneer hij weer langskomt. Of hij heeft vermeld dat de bestelling is afgegeven bij de buren, als die wel thuis waren.

Kies je nieuwe bezorgmoment

Als de bestelling niet bij de buren is afgegeven, dan heeft de bezorger op het kaartje aangeven wanneer hij weer langskomt, Komt dat tijdstip uit, ga dan naar de website van PostNL om zelf het tijdstip te kiezen waarop de bezorger langskomt.

En anders ...

Kom je er niet uit? Neem dan contact opzet onze klantenservice, dan helpen wij je verder.